Zon Jongen Meisje

Schoudercom

​Het volgen van de activiteiten in de klas van uw kind, gebeurt met het programma Klasbord. Klasbord maakt de communicatie met het thuisfront èn leerlingen, leuk, makkelijk & veilig! Het delen van een leuke foto, een tekstbericht, een oproep of een poll; wat de boodschap ook is, met Klasbord delen we het vlie​gensvlug! Zo is iedereen volledig op de hoogte!​

Alle ouders krijgen een loginmogelijkheid op SchouderCom en kunnen in een beveiligde omgeving met elkaar communiceren. Om gebruikers attent te maken op nieuwe berichten wordt er een email verstuurd naar het door de gebruiker opgegeven adres (per bericht of 2x een samenvatting per dag - dit is instelbaar).

Alle communicatie tussen de school en uzelf blijft overzichtelijk bij elkaar. Door het synchroniseren van de schoolagenda met uw eigen agenda houdt u ook makkelijker overzicht over bijvoorbeeld informatie-avonden, geplande rapportgesprekken en het huiswerk voor uw kinderen.

Daarnaast kunt u op een makkelijke manier contact opnemen met bijvoorbeeld een leerkracht om afwezigheid te melden, of met een andere ouder voor een speelafspraak voor uw kind.

Nadat uw school een school-account op SchouderCom heeft aangemaakt zal de school uitnodigingsemails versturen. Via de link in de uitnodigingsemail kunt u uw gebruikers-account aanmaken. Heeft u geen uitnodigingsemail ontvangen? Neem dan even contact op met de school.