Zon Jongen Meisje

Onze Kinderopvang

                                          

    Kinderopvang Onder de Pannen      logo

 

KDV kinderdagverblijf 0 - 4 jaar 

BSO Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar                                    

VSO voorschoolse opvang 0 - 13 jaar 

Vertrouwde en veilige kinderopvang op basisschool De Springplank 

Een kleinschalige, flexibele en professionele kinderopvang waar je kind in ‘t klein groot kan worden. Dat bedoelen ze letterlijk. Want eenmaal op de basisschool zijn kinderen nog altijd onder de pannen in hun gezellige voorschoolse en buitenschoolse opvang.

Het is er veilig en geborgen en bijna net zo fijn als thuis. Ze  kijken verder dan de massa en geloven in de kracht van kleinschaligheid. In hun huiselijke opvang worden kinderen echt gezien. Ze focussen op de kwaliteiten van kinderen en doen meer dan alleen maar zorgen voor. Ze geven graag persoonlijke aandacht en bieden uitdagingen die passen bij de leeftijd van het kind. Op die manier halen ze het beste uit de ontwikkelmogelijkheden; verborgen talenten van kinderen komen bij Onder de Pannen al snel aan het licht. Meer informatie vind je op: www.kinderopvangonderdepannen.nl 

Ontmoet Rob 

Bij ons mag veel en moet niets!

Elke dag bieden wij een workshop en verschillende activiteiten aan, zodat er voor kinderen veel te beleven is. Als een kind liever een boek wil lezen of even wil relaxen kan dat zeker ook. Jezelf zijn, daar gaat het bij ons om. 

Feestje 

We maken er elke dag weer een feestje van, ook in de vakanties. Deze zomervakantie was er een feestweek waarin we landenthema’s hadden. De kinderen reisden met een virtueel vliegticket en paspoort naar landen als Australië en Duitsland. En zo kwam de hele wereld voorbij. Ze leerden over de landen en daarnaast stond het plezier maken centraal. 

Trots op het team 

Wat Onder de Pannen uniek maakt, is dat we alleen maar werken met gespecialiseerde pedagogisch hoog opgeleide mensen, die elk met verschillende achtergronden echt hart hebben voor kinderen. Wij kennen de kinderen allemaal bij hun naam. We doen het met elkaar. En daar ben ik trots op! 

Flexibel 

Onze kinderopvang kent vaste tijden en dagen, maar we zijn ook flexibel. Als ouders bijvoorbeeld in de zorg werken en te maken hebben met wisselende roosters, kunnen we daar ook wekelijks onze opvang op aan passen. Wil je meer horen over onze passie voor het vak en onze visie op het grootbrengen van kinderen? Bel ons dan voor een afspraak. We vinden het leuk je te ontmoeten!”  

Rob Sterke,  eigenaar Onder de Pannen 

rob@kinderopvangonderdepannen.net 

073 - 656 42 58 

KDV+VSO 

Kinderopvang Onder de Pannen 

van Sasse van Ysseltstraat 2 

5262 HV Vught 

Tel: 073 - 656 42 58   

BSO De Springplank 

Sint Elisabethstraat 19 

5261 VK Vught 

Voor informatie en rondleidingen: 073 - 656 43 58 

BSO Brabantlaan 

Brabantlaan 75 

5262 JH Vught 

073 - 656 42 58 

www.kinderopvangonderdepannen.net 

info@kinderopvangonderdepannen.net