Zon Jongen Meisje

Social Schools

​Het volgen van de activiteiten in de klas van uw kind, gebeurt via Social Schools. Social Schools maakt de communicatie met het thuisfront èn leerlingen, leuk, makkelijk & veilig! Het delen van een leuke foto, een tekstbericht, een oproep of een poll; wat de boodschap ook is, met Social Schools delen we het vlie​gensvlug! Zo is iedereen volledig op de hoogte!​

Alle ouders krijgen een loginmogelijkheid op Social Schools en kunnen in een beveiligde omgeving met elkaar communiceren. Om gebruikers attent te maken op nieuwe berichten wordt er een email verstuurd naar het door de gebruiker opgegeven adres (per bericht of 2x een samenvatting per dag - dit is instelbaar).

Daarnaast kunt u op een makkelijke manier contact opnemen met bijvoorbeeld een leerkracht om afwezigheid te melden, of met een andere ouder voor een speelafspraak voor uw kind.

Nadat uw school een school-account op Social Schools heeft aangemaakt zal de school uitnodigingsemails versturen. Via de link in de uitnodigingsemail kunt u uw gebruikers-account aanmaken. Heeft u geen uitnodigingsemail ontvangen? Neem dan even contact op met de school.